Semester

Hemkommen från lite semester! Normalt folk brukar efter en tenta träffas och ta en tentaöl... Inte Issa, nej hon åker till London och belönar/tröstar sig med PRIMARK!
Och nog har jag belönat ( vi hoppas på det ordet iaf) mig nog hehe.
Även Buckingham Palace han jag se, men käringa va upptagen och hann inte ta en afternoon-tea med mig. Så vi fick gå vidare och kolla om Cameron var sugen istället. Men nä, han är busy busy han också...
Även We will rock you hann vi se, samt göra ett besök i Camden för att vidga våra inskränkta sinnen och se lite nytt, galet mm
Lite kulturella var vi i en timme också innan vi skulle till flygplatsen. Ett besök på Brittish Museum och se den fantatiska stora diamanten som jag för 6 år sen så såg fram emot att få se. Stor och rosa såg jag den framför mig... Snacka om att man blev sketbesviken när det är en stor grå tavla med krusseduller på...Ja denna gången visste jag vad som vänta, även om mitt omedvetna förmodligen hoppades på en nyskapelse, något mer rosa denna gång :)
London var toppen med andra ord men tack vare Maddes awesome advice om vart man skulle shoppa så mår ju dessvärre plånkan mindre toppen. Men det skiter jag i.
Nu ska här betalas hyra. Urk
/ Isspiss the one and only!